Pologi::Veliko zanimanje za delavnico na temo 1. sv. vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Veliko zanimanje za delavnico na temo 1. sv. vojne

Avtor t-lab
Datum
22. april 2014
Tip
Novica

Prejšnji teden je v Novi Gorici, v Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Perla, potekala čezmejna delavnica za razvoj in promocijo turističnih produktov na temo prve svetovne vojne. Delavnica je naletela na velik odziv s strani ponudnikov, agencij ter organizacij, saj je na njej sodelovalo več kot 100 udeležencev iz Slovenije in Italije.

V prvem delu delavnice so muzealci in zbiralci predstavili svoje izkušnje s turistično ponudbo, vezano na tematiko prve svetovne vojne. Muzealka Slavica Plahuta je predstavila tematiko prehrane v času Soške fronte, italijanski zgodovinar dr. Lucio Fabi pa spregovoril o zgodbah in pričevanjih iz tega obdobja.  Izzive pri trženju turistične ponudbe s to tematiko je predstavila Neja Petek iz marketinške agencije, specializirane na področju turizma.

V drugem delu delavnice je bilo organizirano mreženje (15-minutni t.i. B2B sestanki) med ponudniki ter agencijami iz Slovenije in Italije. Mreženja se je udeležilo več kot 60 udeležencev, vzpostavili pa so začetne poslovne pogovore in stike. Po koncu delavnice je bil organiziran tudi vodeni ogled Parka miru – Sabotin.
 
Delavnico je organizirala javna agencija SPIRIT Slovenija sodelovanju s Fundacijo »Pot miru v Posočju«, RDO Smaragdna pot,  Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem, s podporo agencije Turizem Furlanije Julijske Krajine.

Delavnica je potekala v okviru čezmejnega projekta T-lab. Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...