Pologi::Delavnica za razvoj produktov na temo 1. sv. vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Delavnica za razvoj produktov na temo 1. sv. vojne

Avtor t-lab
Datum
1. april 2014
Tip
Energija
Ponujam
Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z agencijo Turizem Furlanije Julijske Krajine, Fundacijo »Pot miru v Posočju«, RDO Smaragdna pot  ter Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem 16. 4. 2014 v Novi Gorici organizira delavnico za razvoj in promocijo turističnih produktov na temo prve svetovne vojne. 
 
V prvem delu dogodka bodo agencije in ponudniki predstavili svoje izkušnje s promocijo in trženjem tovrstnih produktov, medtem ko bodo muzealci in zbiralci na kratko predstavili kulinariko in nekaj zgodb, ki lahko služijo kot vir idej za novo ponudbo. V drugem delu bo organizirano mreženje (10-minutni B2B sestanki) med ponudniki ter agencijami iz Slovenije in Italije. 
 
Celotni program dogodka je v priponki.
 
Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava na naslednji povezavi
 
Delavnica bo potekala v slovenskem in italijanskem jeziku. Zagotovljen bo simultan prevod.  
 
Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
 
Datum: sreda, 16. april 2014
Urnik:  začetek ob 9.30 – zaključek ob 17.00 
Lokacija: Hotel Perla, Dvorana Pinta, Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica, Slovenija
Oznake
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...