Pologi::Začenja se nova sezona natečaja Podjetna Primorska

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Začenja se nova sezona natečaja Podjetna Primorska

Avtor t-lab
Datum
1. april 2014
Tip
Energija
Ponujam
V UIP Univerzitetnem razvojnem centru in inkubatorju Primorske v sodelovanju s partnerji že sedmo leto zapored nagrajujejo najboljše poslovne načrte. Natečaj je namenjen študentom in drugim mladim, raziskovalcem, podjetnikom, akademikom in vsem ostalim prebivalcem z inovativnimi poslovnimi idejami, ki jih želijo uresničiti s podporo UIP.
 
Glavni namen natečaja Podjetna Primorska je spodbuditi realizacijo podjetniških idej, ki so inovativne in tržno naravnane kot tudi pospešiti prenos znanja z univerze v gospodarstvo ter med seboj povezati vse deležnike v poslovnem procesu.
 
Natečaj bo potekal v obdobju od marca do septembra 2014, ko bodo razglašeni zmagovalci natečaja in podeljene nagrade. Rok za prijavo je 15. 4. 2014.
 
Strokovna komisija bo izmed vseh prispelih prijav izbrala 12 finalistov, ki bodo deležni še dodatne podpore. Za finaliste bodo organizirali 7 brezplačnih podjetniških delavnic za pripravo poslovnega načrta in zagon podjetja in 6 mentorskih delavnic. V času trajanja natečaja jim bodo na razpolago podjetniški svetovalci v UIP in finančni strokovnjak za pripravo finančnega načrta. Dokončen poslovni načrt bodo oddali 4. 9. 2014.
 
Celoten nagradni sklad znaša 10.000 EUR. Zmagovalci v posamezni kategoriji bodo prejeli nagrado v obliki vavčerja za svetovalne storitve, enoletni brezplačni najem poslovnih prostorov v UIP in enoletno brezplačno uporabo spletnega računovodskega programa Minimax. Med finalisti bo izbran tudi najboljši študentski poslovni načrt, ki bo ravno tako nagrajen z vavčerjem in enoletnim najemom poslovnih prostorov v UIP.
 
Prijavitelji se lahko prijavijo v kategorijo Optimist, ki je namenjena prijaviteljem brez predhodnih podjetniških izkušenj, in kategorija Navigator, ki je namenjena prijaviteljem s predhodnimi podjetniškimi izkušnjami.
 
Dodatne informacije najdete TUKAJ.
 
Natečaj Podjetna Primorska organizira UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Univerzo na Primorskem in pokrovitelji natečaja. Projekt sofinancira tudi javna agencija SPIRIT.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...