Pologi::Medpodeželska izmenjava upokojencev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Medpodeželska izmenjava upokojencev

Avtor polona.lopert
Datum
17. marec 2014
Tip
Ideja
Iščem

Moja ideja je organiziranje oziroma utanovitev neprofitnega društva, ki deluje z namenom izmenjave starejših ljudi, upokojencev iz različnih koncev Slovenije. Društvo bi delovalo na medsebojnih odnosih, izmenjavi raznih izkušenj, obuditev kulturne dediščine itd. Partersko povezani bi bili z upokojenskimi društvi, organizacijami, klubi upokojencev. Na podlagi teh bi se organizirale izmenjave za npr. vikend ali dlje (odvisno od interesa). Druženje bi krepili z aktivnostmi, v katerih bi vsak udeleženec delil svoje znanje. Aktivnosti bi temeljile na kulturni dediščini.

Vir slike: http://nysocialstatus.com

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja polona.lopert.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...