Pologi::Kabaret Délicieux

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kabaret Délicieux

Avtor Tejasl
Datum
16. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Za naslov sem izbrala Kabaret Délicieux in sicer zato, ker želim, da bi v Sloveniji preklopili na drugačno življenje, na življenje, ki so ga živeli v romantiki in v ''divjaškem'' načinu življenja . To, kar si zamišljam, v Sloveniji še ne obstaja, in po mojem mnenju bi se turistični obisk povečal zaradi te dejavnosti. 

Izbrala sem si Kabaret Délicieux. To pomeni, da bi ustanovila kabaret z imenom Délicieux ~ Slastnih, kjer bi plesale, pele, igrale tako imenovane burleske. S tem bi zabavale ljudi s smešnim prikazovanjem resnega ali resnim prikazovanjem smešnega.

To se je začelo v Parizu in sicer leta 1881 je bila ustanovljena Črna mačka, za tem pa Moulin Rouge. Mislim, da bi lahko v Sloveniji s tem pridobili kar nekaj turistov, ki jim je to zabavno. 

Vir slike: http://cdn.sosogay.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/cabaret-1972-14-g.jpg

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Tejasl.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...