Pologi::Spodbujanje projektov inovacij in zagona podjetij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spodbujanje projektov inovacij in zagona podjetij

Avtor t-lab
Datum
11. marec 2014
Tip
Energija
Ponujam

Do 24. marca je odprt javni razpis za spodbujanje začetnih investicij, projektov inovacij in zagona novih podjetij v Primorskem tehnološkem parku.

A. Sofinanciranje nakupa opreme, ki predstavlja začetno investicijo
Predmet razpisa je sofinanciranje nakupa opreme, ki predstavlja začetno investicijo. Začetne investicije so investicije v materialna in nematerialna sredstva, povezana z ustanavljanjem novega obrata, s širitvijo obstoječega podjetja, z razširitvijo dejavnosti podjetja na nove proizvode, dodatne proizvode ali s temeljnimi spremembami v splošnem procesu proizvodnje.
 
B. Sofinanciranje projektov inovacij
Predmet razpisa je sofinanciranje projektov inovacij. Sofinanciranje je namenjeno inovativnim podjetjem. Inovativno podjetje je podjetje, ki razvija nove proizvode, uvaja nove procese in storitve in se na inovativen način odziva na zahteve trgov.
 
C. Sofinanciranje zagona novih podjetij v Primorskem tehnološkem parku
Predmet razpisa je sofinanciranje zagona novih podjetij s sedežem dejavnosti v Primorskem tehnološkem parku.
 
Namen javnega razpisa je vzpostavitev učinkovitega podpornega okolja za potencialne podjetnike in delujoča podjetja v vseh fazah njihovega razvoja, povečanje možnosti za ustanavljanje novih podjetij in spodbujanje njihove rasti ter spodbuditev povezovanja med raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami ter gospodarstvom.
 
Več informacij najdete TUKAJ.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...