Pologi::OneBad Cyclist Hotel

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

OneBad Cyclist Hotel

Avtor alpe adria development
 

Natečaj : Poziv: T-lab Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
24. februar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

OneBad Cyclist Hotel  je nov tip hotela, namenjenega kolesarjem kot ciljna skupina. Konceptualna rešitev novega tipa hotela temelji na razvitem modelu hitropostavljivega hotela, ki je popolnoma avtomatski, saj ni potrebno nikaršno osebje (primer: bivak). Kolesar s svojo kreditno kartico ''odklene'' vrata sobe in lahko prespi v njej.

Poleg enoposteljne sobe ima One Bad Cyclist Hotel tudi kolesarski avtomat z energijskimi napitki ter servisno opremo za vsa kolesrska opravila (nakup tudi opreme, oblačil,....).

Na t.i. ''trazverzali'' Avstrija (Italija) - Slovenija - Hrvaška je možna postavitev več mobilnih nastanitvenih enot s kolesarskimi avtomati, na razdalji od 50 do 70km.

Kolesarji, kot uporabniki, pridobijo možnost nabiranja točk - nabiranje km in/ali osvajanje destinacij ter tako prejmejo razne kupone in pupuste za ugodnejše nakupe v lokalnem okolišu. Lahko se organizira tudi BikeTour kot promocijska dejavnost turističnega produkta.

Celotna vsebina

Spodnji tekst uporabite kot obvezno obliko pri pripravi celotne vsebine idejnih pologov, ostale vrste pologov imajo lahko poljubno obliko.

 • ugotovitve o stanju v slovenskem ali v italijanskem turizmu, zaradi katerih je ideja smiselna

  tekst

 • primerjava s stanjem v tujini

  tekst

 • osnovni koncept ideje

  tekst

 • koraki od danes do popolnoma uresničene ideje (+ kdo jih bo izvedel in koliko časa in denarja posamezni koraki potrebujejo)

  tekst

 • pogoji (v timu in v slovenskem ali italijanskem turizmu), ki morajo biti izpolnjeni, da ideja uspe

  tekst

 • dodana vrednost ideje (z vidika vseh izvajalcev in uporabnikov)

  tekst

 • kakšno pomoč potrebujete oz. jo predvidevate, da bi bila potrebna?

  tekst

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...