Pologi::Go Kultura/Cultura

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Go Kultura/Cultura

Avtor marusamlavrencic
 

Natečaj : Poziv: T-lab Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
24. februar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Želja mnogih je, da bi se mesti Gorica in Nova Gorica v prihodnosti bolj povezali ali celo postali eno mesto. Toda kljub vstopu Slovenije v EU in padcu meje leta 2004 mesti še vedno živita ločeni življenji. To velja predvsem za področje kulture. Slednje je bilo povod za rojstvo ideje o dvojezičnem spletnem portalu, ki bi pokrival kulturno dogajanje v obeh Goricah oziroma širše (Goriška statistična regija, dežela Furlanija Julijska krajina) in sicer v obliki objav oziroma napovedih kulturnih dogodkov. Portal je pravzaprav zamišljen kot nekakšen koledar, na katerem bi bili po posameznih dnevih objavljeni posamezni dogodki z vseh področij kulture (glasba, gledališče, ples, likovna umetnost, literatura ...). 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja marusamlavrencic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...