Pologi::Mladinski hostel

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mladinski hostel

Avtor daminha982
 

Natečaj : Poziv: T-lab Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
24. februar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Slovenska obala je turistična destinacija, ki še nima hostla v pravem pomenu besede. Hostla, ki bi bil izrecno objekt, kjer bi se turisti družili med sabo, spoznavali lokalne ljudi in okolico in ki bi bil dostopen tudi za turiste brez avta (blizu glavne ceste, kjer poteka javni prevoz ter blizu plaže). Obstoječi objekti so dijaški oz.študentski domovi, ki se poleti prelevijo v mladinske hostle ter manjše obnovljene hiše, kjer ni možnosti druženja, saj ponujajo samo prenočišče.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja daminha982.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...