Pologi::Doživetja Istre - eko in etno turizem z družbenim

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživetja Istre - eko in etno turizem z družbenim

Avtor Istraterra
 

Natečaj : Poziv: T-lab Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
24. februar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Bistvo ideje je oblikovanje inovativne “eko-etno” turistične ponudbe čezmejne Istre (Italija, Slovenija,Hrvaška) na podlagi sodelovanja z ekološkimi kmetijami, turističnimi in gostinskimi ponudniki na podeželju, nosilci izročila kulturne dediščine, zavarovanimi območji in nevladnimi organizacijami v regiji. Le-te povezujemo v za gosta zanimivo in privlačno zgodbo, obarvano z naravo, ekologijo, dediščino, kulinariko, kulturo in izročilom. Gostom želimo preko naših produktov omogočiti, da Istro raziskujejo, začutijo in jo doživijo. S tovrstnimi izkušnjami bistveno presegamo nivo klasične turistične ponudbe v regiji. Ideja je zasnovana po načelih in standardih ekoturizma - okoljske in družbene odgovornosti in etičnega/”fair trade” poslovanja.

V sodelovanju z različnimi deležniki bomo razvijali okoljsko in družbeno odgovorno podjetništvo in turizem ier ”eko turistično čezmejno destinacijo” in na ta način aktivno soustvarjali prihodnji trajnostni razvoj podeželja čezmejnega območja Istre.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Istraterra.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...