Pologi::Mravljišče Robidišče - inovacijski poligon

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mravljišče Robidišče - inovacijski poligon

Avtor robidisce
 

Natečaj : Poziv: T-lab Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
24. februar 2014
Tip
Ideja
Ponujam
Domačija Škvor razpolaga z zemljišči v velikosti okoli 2 ha. Nekaj zemljišč je danes v uporabi kmetije (njive, vrtovi, sadovnjak, pašniki), precej zemljišč pa ta čas ni v funkcionalni uporabi (travniki, pašniki, gozdovi). Osnovna ideja je, da ponudimo ta zemljišča tistim, ki obiščejo to najbolj zahodno slovensko vas z inovativno idejo, kako koristno uporabiti zemljišča. Gre za tako imenovani inovacijski poligon, kjer bi kreativci lahko udejanjali svoje kreativne ideje, na primer: dizajnerska klopica v naravi, učilnica v naravi, učna pot, atelje v gozdu, računalniške aplikacije, skriti zaklad ipd… Pogoj je, da so postavitve v naprej dogovorjene in da ne zahtevajo okoljskih dovoljenj.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja robidisce.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...