Pologi::Češnjev gaj

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Češnjev gaj

Avtor kajaG
Datum
7. februar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Obstoječo staro vipavsko hišo s prizidkom se obnovi v manjši nastanitveni obrat s kuhinjo, recepcijo in skupnim bivalnim prostorom za druženje. Ob recepciji bi bil prostor tudi za manjšo trgovino za prodajo lokalnih izdelkov, ki bi jih pridobili s strani okoliških kmetov in skozi lastno izdelavo. Na bližnji parceli, na kateri je sedaj sadovnjak, bi v sklopu nastanitev postavili še 5 glamping hišic ter pomožno poslopje s sanitarijami.

Glavna hiša bi bila stičišče dogajanja ter info turistična točka za obiskovalce, turiste, kolesarje, pohodnike, ...

Turistični nastanitveni obrat je namenjen obiskovalcem, ki jih zanimajo aktivne/doživljajske počitnice v sožitju z naravo in spoznavanje okolice in lokalnih običajev, kolesarjenje, pohodništvo, nenazadnje pa tudi gastro-vinski turizem.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kajaG.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...