Pologi::T-lab Snovalec 2014: Iščemo svetovalce!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab Snovalec 2014: Iščemo svetovalce!

Avtor mitja petelin
Datum
6. februar 2014
Tip
Energija
Iščem
> Imate bogate izkušnje na področju turizma in bi jih želeli deliti z drugimi?
> Želite s svojimi znanji pomagati k razvoju turizma na obmejnem področju Slovenije in Italije?
> Vas zanima sodelovanje pri uresničevanju novih in inovativnih turističnih ali s turizmom povezanih projektov?
 
Če odgovarjate pritrdilno, ste vabljeni k sodelovanju pri projektu čezmejne nadgradnje Banke turističnih priložnosti Slovenije, imenovanem T-lab!
 
Predmet poziva T-lab Snovalec 2014, ki bo za svetovance objavljen predvidoma v ponedeljek, 10. 2., je pomoč pri uresničitvi novih, inovativnih idej s področja turizma, ki bodo, ko bodo uresničene, prispevale k večji prepoznavnosti turistične ponudbe in dvigu konkurenčnosti v čezmejnem območju Slovenije in Italije. Pri tem pa potrebujemo vašo pomoč!
 
Vse tiste, ki imate znanje, izkušnje ali reference na področju turizma z naslova priprave poslovnega načrta ali priprave trženjskega oz. marketinškega načrta in bi se radi preizkusili kot svetovalci, vabimo, da se vpišete v našo bazo.
 
Prijave sprejemamo do 20. 2. 2014.
 
V priponki najdete celotno besedilo poziva s podrobnejšimi informacijami.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...