Pologi::Najem prostorov za dogodke T-lab

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Najem prostorov za dogodke T-lab

Avtor t-lab
Datum
4. februar 2014
Tip
Energija
Ponujam

Vabimo vas k sodelovanju pri projektu T-lab, kjer iščemo prostore, v katerih bi lahko organizirali naše dogodke.

Pri projektu T-lab organiziramo mnogo različnih dogodkov (svetovalne in razvojne delavnice ter dneve odprtih vrat). Ti potekajo v upravičenem projektnem območju, ki na slovenski strani pokriva naslednje regije: Goriška statistična regija, Obalno-kraška statistična regija, Gorenjska statistična regija, Osrednjeslovenska statistična regija, Notranjsko-kraška statistična regija. Tokrat poizvedbo za najem prostorov izvajamo kar prek našega portala.

V letu 2014 nas čakajo vsaj trije dvodnevni dogodki. Če vas sodelovanje zanima, odgovorite na vprašanja v naslednjem obrazcu. Izmed prijaviteljev bomo poiskali najbolj primerne na podlagi lokacije, velikosti prostora in tehnične opremljenosti za posamezen dogodek T-lab, ki ga bo organizirala Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije Turistica.

Naši dogodki so medijsko podprti prek adrem naših partnerjev.

Spodaj najdete nekaj naših odmevnejših dogodkov:
T-lab delavnice, 22.-23.10.2012
T-lab delavnica za turistične začetnike, 24.-25.5.2013
T-lab eksperimentiranja, 11.-12.4.2013
T-lab Snovalec 2013: dogodek v septembru, 23.9.-24. 2013

Prijave zbiramo do 28. februarja.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...