Pologi::Gostišče Jazbec

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Gostišče Jazbec

Avtor t-lab
Datum
27. januar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Gostišče Jazbec, Boštjan Jazbec s.p.
Naslov: Idrsko 56, 5222 Kobarid
tel.: 05 38 99 100, 041 570 126
e-mail: bostjan.jazbec@siol.net
spletna stran: www.jazbec.eu, www.facebook.com/jazbec.idrsko

Ko smaragdna reka Soča zapusti kobariške tesni in pusti za seboj sloviti Napoleonov most, se dolina razširi v vsej svoji lepoti. Tu, sredi prostranih travnikov, ob vznožju Matajurja, leži vasica Idrsko z enim najlepših pogledov na Krn. Nahajamo se v Idrskem, 1,5 km jugovzhodno od Kobarida, vas pa leži ob glavni cesti Nova Gorica – Bovec. S sprehodom od Gostišča Jazbec po Zgodovinski poti Idrsko pridete do Kobarida, kjer lahko vsak dan v letu obiščete Kobariški muzej, ki je posvečen soški fronti. Za ogled muzejev v naravi ( Kolovrat, Zaprikraj, Mrzli vrh,..), privatnih manjših vojaških zbirk in za ogled ostankov bojev na soški fronti vam ponujamo možnost nakup zemljevidov in možnost najema izkušenih vodnikov.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...