Pologi::X Point d.o.o.

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

X Point d.o.o.

Avtor t-lab
Datum
27. januar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: X Point d.o.o.
Naslov: Trg svobode 6, 5222 Kobarid
tel.: 05 388 53 08
spletna stran: www.xpoint.si

 

Nudimo naslednji program:
- 2 nočitvi v Hostlu X Point v centru Kobarida, v neposredni bližini Muzeja 1. svetovne vojne, reke Soče, restavracij, trgovin. Odlično izhodišče za ogled okoliških hribov, vasi in odprtih muzejev na prostem.
- Rafting na reki Soči, od koder so vidne muletjere iz 1. sv. vojne in kraj na obali reke, kjer so vojaki s čolni tovorili municijo z ene na drugo stran Polovnika.
- Izposoja kolesa za en dan. Obiskovalcu ponudimo ture različnih težvnosti. Ogledajo si lahko vojaška pokopališča in kapele, Muzeja na prostem Ravelnik, Čelo, Zaprikraj, Muzeja na Kolovrat, Mrzli vrh, Mengore, soteske Koritnice, Soče in Tolminke, zapuščene in še žive planine, italijansko kostnico v Kobaridu in nemško kostnice v Tolminu, spominsko cerkvico Sv. Duha v Javorci…
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...