Pologi::Vabljeni na dan odprtih vrat T-lab na sejmu TIP

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabljeni na dan odprtih vrat T-lab na sejmu TIP

Avtor t-lab
Datum
28. januar 2014
Tip
Energija
Ponujam
Vabimo vas na dan odprtih vrat projekta T-lab, ki bo v petek, 31.1.2014, v sklopu sejma Turizem in prosti čas (TIP), vodilnega turističnega dogodka v regiji Alpe–Jadran. Sejem poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
 
Na dnevu odprtih vrat T-lab vam bomo predstavili dosedanje dosežke projekta, prihajajoče dogodke in priložnosti povezovanja z italijanskim trgom.
 
Najdete nas na stojnici slovenskega turizma I FEEL SLOVENIA Sektorja za turizem javne agencije SPIRIT Slovenija v Marmorni dvorani.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...