Pologi::Razmišljate o turizmu prihodnosti?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razmišljate o turizmu prihodnosti?

Avtor t-lab
Datum
28. januar 2014
Tip
Energija
Ponujam
Razmišljate o poslovnih in družbenih izzivih sodobnega sveta? Si predstavljate turizem prihodnosti? Vabimo vas k sodelovanju na 3. mednarodni poslovni konferenci, ki bo 15. maja 2014 v Celju. 
 
S svojimi prispevki lahko sodelujete na področju turizma, pa tudi trženja, menedžmenta, organizacije ... Prispevek lahko oddate v enem od štirih uradnih jezikov konference (slovenščina, angleščina, hrvaščina ali srbščina). Osnutke prispevkov morate posredovati do 10. februarja 2014 na elektronski naslov ksenija.david@guest.arnes.si.
 
Konferenca je priložnost za mlade, da se predstavijo s svojim avtorskim delom, izmenjajo svoje izkušnje in znanja ter ustvarijo nova poznanstva. 
 
Več informacij najdete v priponkah. 
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...