Pologi::Vabilo k predložitvi paketov na temo 1. sv. vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabilo k predložitvi paketov na temo 1. sv. vojne

Avtor t-lab
Datum
17. december 2013
Tip
Energija
Ponujam

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi zainteresirane subjekte k predložitvi paketov na temo prve svetovne vojne. Paketi, ki bodo ustrezali pogojem, opredeljenim v besedilu poziva, bodo predstavljeni na izbranih sejmih v obliki tiskanih materialov.

Rok za prijavo je 5.1.2014. V primeru večjega zanimanja bomo vabilo ponovili tudi v letu 2014.

Vabilo in obrazec najdete v priponki. Vabljeni k prijavi!
 

Oznake
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...