Pologi::S tablico po Ljubljani

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

S tablico po Ljubljani

Avtor Maruša
Datum
10. december 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Najem tabličnih računalnikov za turiste, ki obiščejo Ljubljano.

Na tablici Google nexus so aplikacije, prijazne turistom, in aplikacije, ki prikazujejo Ljubljano kot turistično središče. Tablico vam dostavimo v vaš hotel oziroma na recepcijo, kjer ste nastanjeni, in jo kasneje preprosto vrnete na recepcijo. Dostopate lahko do vseh najpomembnejših aplikacij, ki vam bodo pomagale pri raziskovanju Ljubljane in bližnje okolice. Poleg tega pa lahko dostopate do interneta, kjerkoli že ste. To je vaš osebni elektronski vodnik, ki vam bo pomagal odkriti skrite kotičke ali večje prireditve po slovenski prestolnici. Na tablici je tudi posebna aplikacija, ki omogoča, da se uporabniki lahko na en način povežejo. Slikajo lahko svoje oglede atrakcij in ocenjujejo, kako so bili zadovoljni s svojimi storitvami po Ljubljani, ter jih tako priporočajo drugim uporabnikom.

V primerjavi z drugimi državami, npr. Francijo in Nemčijo, ki imata poplavo turističnih aplikacij, jih v Sloveniji primankuje. Če pa že so, so v večini v slovenščini in ne ponujajo dovolj potrebnih informacij za vedoželjne turiste. Zatorej se mi zdi dobro, da v slovenski turizem vpeljemo nekaj elektronskih inovacij in tudi ponudimo nekaj novega.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Maruša.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...