Pologi::Zabaviščni park

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zabaviščni park

Avtor jmegusar
Datum
17. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Moja ideja je narediti zabaviščni park po vzoru Disneylanda/Gardalanda/Mirabilandie. V parku bi imeli zaprte in odprte vožnje oz. ti. vlakce. Park bi hkrati nudil tudi "vožnje" za mlajše in manj pogumne. Vključil bi tudi 6D kino, ki v Sloveniji sicer že obstaja, a so v njem 6D predstave zelo redke. Park bi bil razdeljen na različne tematske dele, tako bi lahko navdušenci na neko temo obiskali le ta del parka. Hkrati pa bi se ta park lahko povezal tudi s kakšnimi slovenskimi termami. Možnost pa bi bila tudi to, da bi park vseboval pomanjšane slovenske in tudi nekatere svetovne znamenitosti.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja jmegusar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...