Pologi::Taxi motor

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Taxi motor

Avtor kajiiica
Datum
17. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Moja ideja je taxi motor. To idejo bi izvajala v večjih mestih, kot so npr. Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj. Najprej bi to idejo probala uvesti v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije, ki je najbolj prometno. Taxi motor bi prevažal vse, ki bi se hoteli izogniti prometnim gnečam na glavnih ljubljanskih ulicah. Edina slaba lastnost taxi motorjev bi bila v deževnem vremenu, ko bi upoabljali motorje s strehami. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kajiiica.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...