Pologi::Taxi kočija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Taxi kočija

Avtor jmegusar
Datum
17. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Taxi kočija bi lahko poleti v Ljubljani vozila turiste, ki si med prevozom nekam želijo ogledati tudi znamenitosti glavnega mesta Slovenije. Tega željni turisti bi poiskali številko/kočijaža na spletu- Vozili bi jih po točkah, ki bi bile vnaprej določene. Ideja bi se lahko kasneje seveda prenesla tudi v ostala večja slovenska mesta, kjer bi bilo dovolj turistov, željnih takih avantur.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja jmegusar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...