Pologi::Domačin postane turistični vodnik

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Domačin postane turistični vodnik

Avtor teja.marenk
Datum
17. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Ustvarili bi podjetje oz. spletno stran, na kateri bi turisti lahko izbrali svojega domačina oz. turističnega vodiča, ki je njim najbolj podoben/zanimiv. Na spletni strani bi bili glede na mesto v Sloveniji predstavljeni različni domačini različnih starosti, mišljenja, osebnosti, hobijev, poklica itd. Glede na te značilnosti bi ti domačini zato prikazali različne vidike mesta in predstavili različne kavarne, restavracije, klube, znamenitosti, hotele itd. Turisti bi se prijavili na spletni strani in oddali svoje podatke. Na njihov dom bi poslali katalog domačinov, preko katerega bi izbrali svojega domačina in s tem svoj ogled. Ta način vodenja bi bil tako bolj personaliziran, saj bi si turisti sami izbrali dejavnosti, oglede z domačinom.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja teja.marenk.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...