Pologi::Svetovanje in delavnice za podjetništvo v turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Svetovanje in delavnice za podjetništvo v turizmu

Avtor t-lab
Datum
26. november 2013
Tip
Energija
Ponujam

V sklopu projekta T-lab vodimo shemo Snovalec, s katero pomagamo uresničevati podjetniške ideje v turizmu. V Sloveniji pa obstaja še nekaj podobnih projektov, ki vam nudijo pomoč na vaši poslovni poti. Eden takih je projekt RegioVitalis RRA Mura.

RegioVitalis vas vabi na:
1. svetovanja za preverjanje podjetniških idej v turizmu in pripravo poslovnih načrtov,
2. deset brezplačnih delavnic (uvodni delavnici "zaŠTART v turizmu. Si upaš?" bo že 4. 12. sledila "Imam idejo. Je lahko boljša?" 11. 12. pa "Podjetnik sem. Kako bom najboljši?")
3. ekskurzije po Pomurju in v Avstrijo,
4. mreženje (brošura, promovizitke...).

Več informacij o projektu najdete TUKAJ.

Foto: utrinek s prve delavnice "zaŠTART" v turizmu. Si upaš?

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...