Pologi::Poteka Evropski teden podjetništva

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Poteka Evropski teden podjetništva

Avtor t-lab
Datum
26. november 2013
Tip
Energija
Ponujam

Med 25. in 30. novembrom v 37 evropskih državah poteka Evropski teden podjetništva. Evropski teden podjetništva je namenjen spodbujanju podjetništva med mladimi, zaposlenimi ali iskalci zaposlitve, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot, in obstoječim mikrom, malim in srednje velikim podjetjem.

Dogodki, ki jih v tem tednu lahko obiščete v Sloveniji, pokrivajo različna področja: nove podjetniške priložnosti, ustanovitev podjetja, podjetniški proces, podporne storitve za podjetnike, inovativnost, človeški viri, trženje, internacionalizacija podjetja, mednarodno poslovanje, raziskave in razvoj, motivacijski dejavniki podjetništva, organizacijske veščine, uporaba sodobnih tehnologij pri poslovanju ipd.

Seznam vseh dogodkov najdete na spletnih straneh agencije SPIRIT (.doc dokument, ki se sproti dopolnjuje).

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...