Pologi::Izšla je brošura Soča, povej

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izšla je brošura Soča, povej

Avtor t-lab
Datum
19. november 2013
Tip
Novica

V sklopu projekta T-lab se je izoblikovala pobuda za oblikovanje čezmejne mreže ponudnikov, ki želijo razvijati produkte na temo prve svetovne vojne, o čemer smo že pisali. V ta namen smo julija letos organizirali T-lab delavnico v Kobaridu, namenjeno oblikovanju čezmejnih turističnih paketov, katerih doživetja bi temeljila na dediščini 1. sv. vojne.

V sodelovanju s strokovnjaki so udeleženci delavnice oblikovali pet turističnih paketov in jih zbrali v brošuri Soča, povej, ki je nedavno izšla v štirih jezikovnih različicah (slovenska, italijanska, angleška in nemška).

Paketi vabijo na obisk od Alp do Jadrana, brošura pa skozi fotografije pripoveduje tudi zgodbe domačinov, ki živijo in delujejo na tem območju.

Slovenska različica brošure je v priponki. Za druge jezikovne različice pišite na tourism.lab.slo@gmail.com.

Oznake
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...