Pologi::Dan odprtih vrat T-lab na SFI

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dan odprtih vrat T-lab na SFI

Avtor t-lab
Datum
11. november 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabimo vas na dan odprtih vrat Laboratorija turističnih priložnosti, ki bo potekal v torek, 12. novembra 2013 od 9:00 – 17:00 v sklopu  Slovenskega foruma inovacij v Cankarjevem domu - Ljubljana!

Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavljali dosedanje dosežke in bomo z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja.

Prijave na dogodek niso potrebne.

V primeru vprašanj smo na voljo na mitja.petelin@turistica.si

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...