Pologi::Turistično društvo Pro Loco Nediške Doline

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistično društvo Pro Loco Nediške Doline

Avtor t-lab
Datum
15. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: La Pro Loco Nediške Doline - Valli del Natisone
Naslov: Via Alpe Adria 13/3, 33049 San Pietro al Natisone, Italija
Tel.: +39 3493241168
E-mail: info@nediskedoline.it
Spletna stran: www.nediskedoline.it

V skladu z institucionalnimi dejavnostmi turističnega urada IAT turistično društvo Pro Loco Nediške Doline podpira pobude v Nadiških dolinah s pomočjo spletne strani, elektronskega obveščanja in vnašanja dogodkov na turistični portal dežele Furlanije–Julijske krajine. Društvo Pro Loco Nediške Doline – Valli del Natisone organizira tudi sprehode po tematskih poteh in po predhodnem dogovoru ponuja vodenje po poteh prve svetovne vojne.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...