Pologi::Skupina za raziskovanje prve svetovne vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Skupina za raziskovanje prve svetovne vojne

Avtor t-lab
Datum
15. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Skupina za raziskovanje prve svetovne vojne Gruppo Ricerche Studi Grande Guerra v sklopu planinskega društva Società Alpina delle Giulie – C.A.I.  Trieste
Naslov: via Donota 2 CAP, 34121 Trst, Italija
tel.: +39 040 637004
e-mail: segreteria@caisag.ts.it
spletna stran: http://www.caisag.ts.it/gruppo-studi-e-ricerche-grande-guerra-grs-gg

Skupina za raziskovanje prve svetovne vojne Gruppo Ricerche e Studi Grande Guerra je bila formalno ustanovljena konec leta 1996, vendar deluje že vse od sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Namen njenih zgodovinskih raziskav je širjenje poznavanja krajev in dogodkov, povezanih s prvo svetovno vojno. Skupina preučuje dokumente, dnevnike in drugo arhivsko gradivo ter ga na terenu umešča v kontekst. Zanimajo jo grafiti, plošče in napisi, zato vodi Kataster epigrafov prve svetovne vojne, ki je prvi tovrsten kataster na območju italijansko-avstrijske fronte. Rezultate svojih raziskav širi prek izletov, konferenc, projekcij in fotografskih razstav ter sodeluje z drugimi italijanskimi in tujimi skupinami, ki se ukvarjajo s podobno tematiko.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...