Pologi::Društvo 1313

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Društvo 1313

Avtor t-lab
Datum
15. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Društvo 1313
Naslov: Brdo 37, 5230 Bovec
tel.: 041 507 445
e-mail: 1313.bovec@gmail.com

Iz majhne skupinice zanesenjakov, ki so se ukvarjali z zbiranjem ostankov predmetov iz obdobja prve svetovne vojne, je društvo preraslo v dobro organizirano društvo z opredeljenim programom in začrtanimi cilji. Člani društva poleg zbirateljstva iščejo in odkrivajo nove najdbe. Z obnavljanjem jih ohranjajo pred propadom. Na delu terena, ki je zaznamovan s Soško fronto, so v preteklih letih ustvarili pomembno zgodovinsko učno pot s tem, da so jo usposobili tudi za obiskovalce. S prikazi iz življenja v tistem času popestrijo turistično ponudbo kraja.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...