Pologi::Potovalna agencija Tuintam

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Potovalna agencija Tuintam

Avtor t-lab
Datum
15. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Tuintam, d. o. o.
Naslov: Kidričeva 20, 5000 Nova Gorica
tel.: 05 906 24 11
e-mail: info@tuintam.com
spletna stran: www.tuintam.com

Smo potovalna agencija v središču Nove Gorice, ki se prilagaja vašim željam. Naše poslanstvo je, s strokovnostjo in dolgoletnimi izkušnjami nuditi podlago k vaši odločitvi, kako preživeti svoj prosti čas čim kakovostnejše. Omogočamo vam širok izbor tur. programov, ki glede na želje posameznika, družine ali skupine omogočajo različne načine koriščenja prostega časa. Svojo ponudbo nenehno dopolnjujemo in širimo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...