Pologi::LTO Sotočje - TIC Kobarid in Tolmin

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

LTO Sotočje - TIC Kobarid in Tolmin

Avtor t-lab
Datum
15. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: TIC Kobarid
Naslov: Trg svobode 16, 5222 Kobarid
tel.: 05 380 04 90
e-mail: info.kobarid@lto-sotocje.si
spletna stran: www.dolina-soce.com

Naziv: TIC Tolmin
Naslov: Petra Skalarja 4, 5220 Tolmin
tel.: 05 380 04 80
e-mail: info@lto-sotocje.si
spletna stran: www.dolina-soce.com

LTO Sotočje kot destinacijska organizacija deluje na območju doline reke Soče (Kobarid in Tolmin). Območje je znano po pestri ponudbi za aktivno preživljanje prostega časa, po  smaragdni reki Soči,  po svojih naravnih lepotah (Triglavski narodni park), bogati zgodovini (I. svetovna vojna) in ne nazadnje po odličnih restavracijah. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...