Pologi::Hit d.d. Nova Gorica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hit d.d. Nova Gorica

Avtor t-lab
Datum
8. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Hit Universe of Fun
Naslov: Delpinova 7a, 5000 Nova Gorica
tel.: 05 336 40 00
e-mail: hotelsales@hit.si
spletna stran: www.hit.si

Družba HIT d.d. Nova Gorica je največji ponudnik zabave in namestitve na Goriškem. Ponudba v mestu Nova Gorica in okolici zajema blizu 900 ležišč v hotelih kategorije 4* in 3*, welness center SPA Perla, številne restavracije, igralniško-zabaviščne centre, športni center in kongresni center Perla.
S svojo pestro turistično –zabaviščno ponudbo in kakovostjo storitev zadovoljimo še tako zahtevnega gosta. Dobrodošli v svetu, v katerem so vaši prosti trenutki obarvani v tisočerih odtenkih zabave in sprostitve.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...