Pologi::Priložnost za razvoj butičnega turizma v Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Priložnost za razvoj butičnega turizma v Sloveniji

Avtor t-lab
Datum
8. oktober 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabljeni na brezplačni dogodek Majhnost Slovenije kot prednost za razvoj butičnega turizma, ki bo potekal 9. oktobra na Škrabčevi domačiji v Hrovači v sodelovanju s Poslovno akademijo Finance .

Program dogodka je osredotočen na priložnosti in možnosti butičnega turizma v Sloveniji. Ena od zgodb o uspehu je Škrabčeva domačija v Hrovači, ki se je v desetletju izoblikovala v prizorišče za kulturne dogodke, poslovna in družabna srečanja.

Več o programu si lahko preberete TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...