Pologi::Turistična kmetija Kranjc

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična kmetija Kranjc

Avtor t-lab
Datum
8. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Turistična kmetija Kranjc
Naslov: Koseč 7, 5222 Kobarid
tel.: 05 3848 562
e-mail: info@turizem-kranjc.si
spletna stran: www.turizem-kranjc.si

Družinska turistična kmetija Kranjc leži v zgornji Soški dolini, v idilični hribovski vasici, tik pod mejo Triglavskega narodnega parka. Je idealno izhodišče za pohodniške in gorsko-kolesarke ture. Gostoljubje nudimo v osmih na novo opremljenih sobah, ki izpolnjujejo pogoje za najvišjo kategorijo 4 jabolk in ki imajo prečudovit pogled na pokrajino in okoliške vršace. Našim gostom ponujamo pester samopostrežni zajtrk in večerjo, ki temeljita na zdravi hrani z domačega vrta in tradicionalnimi specialitetami, predvsem pa že skoraj pozabljen mir in spokojnost, ki ga ponuja izjemno naravno okolje. Dodatna ponudba: izposoja koles in pohodniške opreme, vodeni planinski izleti,  lunch paket v obliki piknik košare ali okrepčilnega prigrizka za v nahrbtnik vsakega pohodnika, vrt z ležalniki za sprostitev, savna, prevozi, wireless internet, pranje perila, čiščenje in sušenje opreme, organizacija športnih aktivnosti (ribolov, padalstvo, rafting, kajak, soteskanje, jahanje…).

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...