Pologi::Hotel San Martin

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hotel San Martin

Avtor t-lab
Datum
8. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Binst, d. o. o.
Naslov: Zagora 6, 5210 Deskle
tel.: (05)3953190
e-mail: binstdoo@gmail.com
spletna stran: www.binst.si, www.sanmartin.si

Podjetje Binst se ukvarja s turizmom od leta 2004, ko smo na domačiji Pri Martinovih odprli prenočišča. Razpolagamo s petimi sodobno in tehnično opremljenimi sobami ter apartmajem. Vsaka soba ima klimatsko napravo, hladilnik in neomejen dostop do interneta. Ker se nahajamo v samem epicentru soške fronte, imamo precej gostov iz Avstrije in Italije. Povezani smo z društvi, kot so Cimeetrincee iz Italije in Linzerzweier iz avstrijskega Linza. V Šmartnem v Goriških Brdih odpiramo hotel San Martin , kjer bi s Sabotinom lahko pripravili primerno ponudbo. Hotel razpolaga z restavracijo, degustacijsko sobo, večnamensko dvorano, welness, tako da lahko gostu nudimo vse storitve.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...