Pologi::Apartma in sobe Žonir

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Apartma in sobe Žonir

Avtor t-lab
Datum
8. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Apartmaji in sobe Žonir
Naslov: Staro selo 57, 5222 Kobarid
telefon: 041 686 997, (05) 38 93 020       
e-mail: zonir@siol.net
Spletna stran: http://users.volja.net/zonir57

Sobe in apartma Žonir: od 2 do 6 oseb, z lastnim vhodom, veliko teraso, balkonom, vrtom in parkirnim prostorom ter brezplačnim Wi-Fi, s čudovitim pogledom na okoliške hribe. Je idealno izhodišče za športne aktivnosti ali za ogled kulturno-zgodovinskih in naravnih znamenitosti. Le 1 km od nas teče najtoplejša alpska in zdravilna reka Nadiža (naravno kopališče-do 24ºC). Do nas se pripeljete po znamenitem drevoredu.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...