Pologi::Turistična kmetija - Jelenov breg pod Matajurjem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična kmetija - Jelenov breg pod Matajurjem

Avtor t-lab
Datum
8. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Turistična kmetija - Jelenov breg pod Matajurjem
Naslov: Avsa 22, 5222 Kobarid
Tel.: 041 494 560
E-mail: medves.branko@gmail.com
Spletna stran: www.jelenov-breg-pod-matajurjem.si

Smo družina, ki se ukvarja s turizmom na kmetiji. Naš dom se nahaja nasproti Kolovrata. Imamo oboro z domačimi in divjimi živalmi. Poleg apartmajev z 10 ležišči ponujamo tudi doma predelano hrano. Sprejemamo tudi enodnevne skupine. Dobrodošli so tudi otroci, za katere organiziramo delavnice. Ob ogledu naše dejavnosti gostom pripovedujemo zgodovino našega kraja v obdobju 500 let, ko se je zamenjalo 10 držav in tudi vse drugo, kar se tiče naših krajev.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...