Pologi::Vabilo na Dan odprtih vrat projekta T-lab

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabilo na Dan odprtih vrat projekta T-lab

Avtor t-lab
Datum
1. oktober 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabimo vas na dan odprtih vrat projekta T-lab Vsi na krov - plujemo v severni Jadran, ki bo v četrtek, 3. oktobra, v italijanskem Codigoru.

Udeležba je brezplačna, iz  organizacijskih razlogov pa vas prosimo, da potrdite udeležbo in navedete, ali se boste udeležili celotnega programa, na e-poštni naslov: valentina.sartori@siproferrara.com
 
Podroben program je v priponki.
 
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...