Pologi::Sodelovanje med projekti prinaša nove možnosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sodelovanje med projekti prinaša nove možnosti

Avtor t-lab
Datum
26. september 2013
Tip
Znanje
Ponujam

Na Fundaciji Poti miru se po dopustih intenzivno ukvarjamo z obema osnovnima poslanstvoma: skozi čezmejni projekt ALISTO (Na krilih zgodovine) raziskujemo letalstvo v času soške fronte (1. svetovne vojne) in pripravljamo razstavo. Turistični del pa je povezan z zaključevanjem brošure, ki jo pripravljamo s pomočjo Agencije SPIRIT in njihovega čezmejnega projekta T-lab. V brošuri bodo v štirih jezikih predstavljene različne ideje, kaj lahko obiskovalec vidi, doživi, okusi, spozna na Poti miru od Alp do Jadrana. Priprava take brošure je zahtevno delo, saj vključuje območje od Doline Soče, Goriške in slovensko-italijanskega Krasa, kar zahteva sodelovanje s številnimi institucijami. Glede na dobro komunikacijo in medsebojno zaupanje vsi, ki delamo na tem, verjamemo, da bo brošura, ki bo izšla v začetku oktobra, odlična spodbuda za vse nadaljnje skupne aktivnosti, ki bodo izvedene v naslednjih štirih letih, ko se bomo spominjali dogodkov izpred 100 let. Pot miru pa je danes dokaz, da zgodovinska dediščina, ki je včasih delila, danes omogoča skupno promocijo, prepoznavnost in tudi razvoj tega čezmejnega območja.

Avtorica prispevka, Maša Klavora, je postala T-lab Snovalka 2013 z idejo Pot Miru od Alp do Jadrana

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...