Pologi::Mobilna aplikacija Monolit2Go gremo v naravo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mobilna aplikacija Monolit2Go gremo v naravo

Avtor Monolit
Datum
24. september 2013
Tip
Ideja
Iščem

Slovenija je turistična država, ki se lahko pohvali z zelenim turizmom. Obiskovalci zelo radi raziskujejo našo deželo z avtom, kolesom ali peš. Vsak ponudnik turističnih storitev ima v svoji ponudbi nekaj lokalnih poti predstavljenih ali na spletu ali v papirni obliki. 

Mobilna aplikacija Monolit2Go je aplikacija, ki združuje vse prostočasne aktivnosti na enem mestu in omogoča načrtovanje izletov v naravo kot so: pohodništvo, kolesarjenje, planinarjenje,  razne turistično zanimive poti ter vinske ceste na območju cele Slovenije. Aplikacija trenutno vključuje preko 1500 poti, kot so planinske, kolesarske, pešpoti, turistične poti in vinske ceste. Vse poti so geolocirane in opremljene s podrobnimi podatki o dolžini poti,  času trajanja poti,  višinski prikaz,  težavnost poti,  dolžina vzpona in drugi multimedijski podatki (opis poti, slika, film, sprehod po poti, drugo). Vse poti si je moč ogledati tudi na zemljevidu, ki je lahko tudi navigator na poti. Simulacija mobilne aplikacije Monolit2Go se nahaja na YouTube-Monolit2Go.

Primeri poti, ki jih aplikacija ponuja: Pot spominov in tovarištva(Ljubljana), Parenzana (D8), Rašiški trikotnik, Jeruzalemska vinska cesta, Smaragdna pot.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Monolit.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...