Pologi::"...tri, dva, ena in Rekreatur je odprt!"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

"...tri, dva, ena in Rekreatur je odprt!"

Avtor t-lab
Datum
26. september 2013
Tip
Znanje
Ponujam
Povabilo ekipe T-laba, da bi pisal dnevnik o produktu, ki ga razvijamo, me je našlo v trenutku slabosti. S prijatelji moje generacije (petdeset in nekaj) smo ravno klepetali o tem, kako drugače je bilo, ko smo bili še mladi in kaj vse smo počeli, če smo se hoteli družiti. Takrat je bilo moderno tudi pisanje "dnevnikov", ki je sicer bilo v domeni deklet, fantje pa smo ga pisali na skrivaj in bognedaj komu o tem govorili. In v smeh spominov prileti zgoraj omenjeno e-povabilo. Jasno, da sem takoj zagrabil in z velikim DA sprejel izziv.
 
Dnevnik je običajno organiziran datumsko, saj drugače ne bi bil dnevnik. Baje, da se zdaj to imenuje "blog," a verjetno gre za enako stvar. In moj dnevnik se je začel že letošnjega marca, ko smo s partnerji (pravzaprav smo dobri prijatelji) pri razmišljanju o prihodnosti s srebrnim sejalcem nagrajenega produkta Rekreatur prišli do odločitve, da je njegova logična nadgradnja lahko le prodor na tuja tržišča oz. pridobivanje kolesarjev iz drugih držav, ki bi jim ponudili doživetje "etapne dirke z močnim pridihom uživanja", kot ga sedaj doživljajo slovenski kolesarji. Navezali smo stike s podobno mislečimi na področju "tromeje" Slovenije, Italije in Avstrije, ko je prišel razpis "snovalec" (se nadaljuje :))
 
Avtor prispevka, Andrej Zalokar, je postal T-lab snovalec 2013 z idejo Rekreatur International
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...