Pologi::Prvi koraki

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prvi koraki

Avtor t-lab
Datum
26. september 2013
Tip
Znanje
Ponujam
Pisanje bloga? Podjetniškega dnevnika? Za mene čista neznanka. Ideja ni slaba. Spodbuja me, da vsak dan razmišljam o projektu, o delu, ki ga bo potrebno vložiti, da pridem do nekega rezultata... Začetna nervoza me spravlja v obup. Kako se lotiti? Imam izdelek, imam znanje. Treba ga je le prodati. Kako? Komu? Na Hrvaškem je ideja zaživela in se prodaja. Bo tako tudi v Sloveniji? Interaktivne digitalne panorame, posnete iz zraka. Drugačen način interpretacije turističnih destinacij.
 
Vse skupaj bo na internetu... Za začetek moram narediti logo, ki bo zaščitni znak podjetja in izdelka. Gledam in brskam po internetu. Iščem in raziskujem. Našel sem celo neko slovensko stran, kjer za 99 evrov ponujajo izdelavo loga po naročilu. Pogledal bom, kaj se da narediti z majhnim vložkom. 
 
Snemanje na terenu se je začelo. Za dobre izdelke potrebujem lepo vreme s čim manj vetra. Nekaj lokacij sem uspel posneti. Druge še čakajo. Računam, da bom lahko že kar kmalu pokazal prvih nekaj posnetkov... Z »Birdijem« postajava prava prijatelja. Tako sem poimenoval enega od helijev, na katerega je pritrjena kamera. »Birdi« je rojen v domači garaži s pomočjo prijatelja Tomaža. Veliko ur dela, znanja in preizkušanja…  
 
Avtor prispevka, Marko Penček, je postal T-lab snovalec 2013 z idejo Interaktivne digitalne panorame WebPanorama
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...