Pologi::Potekajo T-lab Snovalec delavnice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Potekajo T-lab Snovalec delavnice

Avtor t-lab
Datum
24. september 2013
Tip
Novica

Te dni v Ljubljani potekajo delavnice, namenjene udeležencem T-lab Snovalec 2013 svetovalne sheme. Po uspešni včerajšnji izvedbi nas v sredo čaka še ena.

Delavnic se udeležujejo svetovanci, ki v sklopu T-lab Snovalca razvijajo svoje podjetniške ideje s področja turizma, in njihovi svetovalci. Tokratni dogodek je namenjen izmenjavi izkušenj o svetovanjih, ki so jih udeleženci v sklopu T-lab Snovalec sheme izvedli ali bili deležni do danes, poročanju o napredku pri razvoju produktov, priložnost imajo tudi za nadaljnje spoznavanje med seboj in navezovanje stikov z drugimi svetovalci in svetovanci, seveda pa tudi za individualna srečanja svetovalcev in svetovancev. Dodatno smo na srečanja povabili gostujoče predavatelje, ki z nami delijo svoje podjetniške izkušnje.

Več utrinkov z delavnice si lahko pogledate TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...