Pologi::Uporaba digitalnih tehnologij v evropskem turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Uporaba digitalnih tehnologij v evropskem turizmu

Avtor t-lab2
Datum
27. avgust 2013
Tip
Znanje
Ponujam

Na spletnem portalu Digital Tourism Think Tank je objavljeno poročilo o uporabi digitalnih tehnologij v evropskih nacionalnih turističnih organizacijah (The State of Digital within European NTOs). V raziskavo je bilo vključenih 45 NTO-jev.

V poročilu lahko preberete, kakšno je stanje na področju rabe digitalnih tehnologij v evropskem turističnem sektorju in spoznate primere dobrih praks. Za boljše razumevanje so avtorji vključili še primere dobrih praks iz drugih sektorjev.

Poročilo je razdeljeno na štiri področja:
- vsebina,
- vpletenost uporabnikov,
- družbena omrežja in
- mobilne tehnologije.

Kot primer odlične vstopne strani poročilo navaja stran avstrijske nacionalne turistične organizacije in Grenlandije, blog britanske nacionalne turistične organizacije je omenjen kot dober primer vključevanja uporabnikov, najbolj gledan kanal na YouTubeu med vsemi NTO-ji ima Irska, največ sledilcev na Twitterju pa Velika Britanija. Še več zanimivosti boste našli v poročilu, objavljenem na spletni strani thinkdigital.travel.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...