Pologi::Multimedijska razstava TESSI

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Multimedijska razstava TESSI

Avtor Matjaz_SEF
Datum
20. avgust 2013
Tip
Znanje
Ponujam

Multimedijska razstava TESSI: promocija in širjenje načel okoljske trajnosti

Multimedijsko interaktivno doživetje (“če poslušam, pozabim, če vidim, si zapomnim, če izkusim, razumem”) na temo energije, vode in odpadkov, ki bo potekalo od pomladi 2013 do jeseni 2014, bo obiskalo štiri mesta (Trst, Ferrara, Nova Gorica in Ljubljana). Vsaka postavitev bo na ogled približno dva meseca, z vodenimi ogledi za šole in dnevi odprtih vrat. V jeseni 2013 razstava prihaja v okolico Ljubljane, natančneje v Slovenski tehniški muzej Bistra.

Multimedijska razstava TESSI je odlična priložnost za obisk - predstavljamo namreč inovativne pristope na področjih varčevanja z energijo in vodo ter trajnostnega ravnanja z odpadki. Razstava je sestavljena iz interaktivnega dela (multivizija) in poskusov, ki jih sicer lahko srednješolski profesorji izvajajo tudi med poukom. Razstava je svoja vrata odprla spomladi 2013 v Trstu, jeseni 2013 prihaja v Ljubljano, spomladi 2014 v Ferraro in jeseni 2014 v Novo Gorico.

Na razstavo v Ljubljani vabimo predvsem srednje šole in ostale interesente iz osrednje Slovenije, gorenjske, notranjske in štajerske regije. Prijave so mogoče tako za organizirane skupine kot tudi za posameznike preko elektronske pošte (matjaz.dovecar@se-f.si), razpored oz. razpoložljivost terminov za skupine (cca. 50 oseb) pa je viden tukaj. Posamezniki si lahko razstavo ogledajo po koncu vodenih skupin oz. ob koncih tedna (odprtost razstave bo znana kmalu, saj se v prostorih TMS Bistra hrati odvijajo tudi druge prireditve).

Vstop na razstavo TESSI, s tem pa tudi ogled ostalih razstav v TMS Bistra, je za prijavljene skupine oz. posameznike brezplačen! Število terminov oz. posameznih obiskovalcev je omejeno. Vabljeni!

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...