Pologi::Postanite gostilničar za en dan

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Postanite gostilničar za en dan

Avtor t-lab2
Datum
13. avgust 2013
Tip
Energija
Ponujam

To nedeljo, 18. 8., se bo ponovno zgodil mednarodni Dan za restavracijo, dan, ko lahko vsak med nami odpre prehrambeni obrat pri sebi doma, na ulici, v parku ali na kateri koli drugi poljubni lokaciji.

Med prek 1.000 restavracijami, ki bodo na ta dan vzniknile po svetu, slovenske (še) ne najdemo. Boste vi prvi slovenski gostilničar za en dan?

Več informacij in zemljevid "pop-up" restavracij: www.restaurantday.org

Foto: Roy Bäckström

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...