Pologi::Še korak do končne izbire T-lab snovalcev 2013

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Še korak do končne izbire T-lab snovalcev 2013

Avtor t-lab
Datum
9. julij 2013
Tip
Novica
Aprila 2013 smo objavili poziv T-lab Snovalec, v sklopu katerega nudimo prijaviteljem novih projektov na področju turizma brezplačno strokovno, mentorsko in promocijsko podporo slovenskih in italijanskih turističnih strokovnjakov. Na poziv se je prijavilo več kot 70 kandidatov, od tega se jih je v ožji izbor uvrstilo 22.
 
Finaliste smo konec prejšnjega tedna povabili na dvodnevno delavnico v Ljubljani. Na njej so se na polurnih srečanjih izmenično sestajali svetovanci in z njihove strani izbrani svetovalci. Svetovanci so potencialnemu svetovalcu na kratko predstavili svojo na T-lab portal vpisano zamisel, fazo, v kateri se ideja nahaja, in potrebne korake, ki vodijo do uresničitve, izkušeni svetovalci pa so s svetovancem delili svoj pogled na kakovost prijavljene ideje in ponudili pomoč pri izvajanju na področju, na katerem imajo največ izkušenj.
 
Do najpozneje 15. julija bomo pripravili končni nabor svetovancev, ki bodo vključeni v T-lab svetovalno shemo. Poleg ocen, ki so jih svetovalci dodelili avtorjem idej na srečanjih v živo, bomo pri izboru upoštevali tudi pogoj realizacije projekta do oktobra 2014.
 
Foto utrinki z delavnice so dostopni TUKAJ.
 
Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...