Pologi::Delavnica za oblikovanje paketov 1.sv.vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Delavnica za oblikovanje paketov 1.sv.vojne

Avtor t-lab
Datum
2. julij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem 17.7.2013 v Kobaridu, v prostorih Fundacije Poti miru v Posočju, organizira delavnico za oblikovanje turističnih paketov na temo prve svetovne vojne.

Prvi del dogodka bo namenjen mreženju različnih ponudnikov, ki bi se radi vključili v razvoj turističnega produkta na temo prve svetovne vojne. V drugem delu delavnice pa bodo ponudniki lahko sodelovali pri oblikovanju paketov.

Celotni program dogodka bo objavljen na portalu www.tourism-lab.eu.

ZARADI ZAPOLNITVE PROSTIH MEST SO PRIJAVE NA DOGODEK ZAKLJUČENE IN JIH NE SPREJEMAMO VEČ. Delavnice se lahko udeležijo organizacije oz. posamezniki, ki prihajajo iz upravičenega območja, ki ga pokriva projekt T-lab.

Delavnica bo potekala v slovenskem in italijanskem jeziku, zagotovljeno bo tolmačenje.

Delavnica se bo izvajala v okviru čezmejnega projekta Laboratorij turističnih priložnosti Slovenije in Italije ali krajše T-lab, s katerim želimo spodbuditi inovativne pristope, storitve in produkte v turizmu ter tako povečati konkurenčnost te panoge v čezmejnem slovensko-italijanskem prostoru.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Datum: sreda, 17. julij 2013
Urnik:  začetek ob 9.00 – zaključek ob 14.00
Lokacija: Ustanova "Fundacija Poti miru v Posočju", Gregorčičeva 8, 5222 Kobarid

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...